Pedicure de Haas
Afspraak maken?
06-20116501

ProVoet Pedicure

Ik ben aangesloten bij ProVoet. ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor de Pedicures.
Pedicures die zijn aangesloten bij ProVoet zijn altijd gediplomeerd en goed geïnformeerd over actuele vakontwikkelingen. Zij staan garant voor een professionele behandeling en verzorging van uw voeten.

Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten!
Daarom is het ook logisch dat uw voeten extra aandacht verdienen. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Zij geeft uw voeten de behandeling die ze nodig hebben.

 

Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet pedicure?

ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!

Tevens is mijn pedicurepraktijk HAM code gecertificeerd. Dit betekent dat ik voldoe aan de wettelijke eisen op het gebied van hygiëne en arbeidsomstandigheden.

Op een vakkundige en prettige manier verzorg ik uw voeten. Heeft u klachten dan doe ik al het mogelijke op pedicuregebied om deze te verhelpen.

Tot ziens.